Hanna Toivonen

Hanna Toivonen

Executive Chef – Keittiö

"Storyssa tykkään siitä, että täällä on aina tervetullut olo – meillä koko henksu, omistajia myöten, on aina läsnä ja välittää. Duunikaverit on aivan ihania ja kaikki on töissä hyvällä tuulella. Ja vaikka olisi kuinka rankka serviisi, niin kaikki jaksaa painaa täysii ja tsemppaa toisiaan! Sen vuoksi oonkin viihtynyt Storyssa jo vuodesta 2017. Näiden kolmen vuoden ajan oon ehtinyt tehdä hommia kaikissa kolmessa ravintolassa sekä cateringvastaavana.

On ihana olla töissä raflassa, joka hehkuu nykyaikaa ja yhteisöllisyyttä. Upeat miljööt mahdollistavat asiakkaille ihania ja kokonaisvaltaisia ravintolaelämyksiä. On todella mukava tehdä ruokaa meidän huolella valittujen lähituottajien laatutuotteista kuten Malmgårdin viljoista ja Mäntymäen luomutilan extratuoreista kananmunista.

Mun lempparisafka on ehdottomasti mummon tekemä kaalilaatikko puolukkahillolla! Pitääkin kysyä Mikolta, koska tehdään sitä taas viikon kotiruokalounaana! Ruuan lisäksi tykkään koirista ja mut voikin usein bongata Storyn salin puolelta Väinö-koiran kanssa. Fiilistelen myös hurjasti viherkasveja, joita multa löytyykin kotoa vähän joka nurkasta!"
-Hanna, Story Tripla

hanna@story-restaurants.fi

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta